O Fóru dárců

Fórum dárců je občanské sdružení, které svojí činností již dlouhodobě úspěšně podporuje rozvoj filantropie v České republice. Členy Fóra dárců jsou významné nadace a nadační fondy a firemní dárci. Provozuje systém dárcovských SMS. Poskytuje poradenské a konzultační služby v oblasti firemní filantropie (strategie, výběr vhodného veřejně prospěšného projektu), legislativních otázek spojených s filantropickými aktivitami.(jak založit nadaci, nadační fond, právní a daňové povinnosti). Stěžejními okruhy zájmu Fóra dárců jsou v současnosti posílení nadací a nadačních fondů, vytváření podmínek firemního dárcovství, jako nedílné součásti společenské odpovědnosti firem a zlepšování legislativního prostředí pro filantropii.

Fórum dárců

Štěpánská 61 (Palác Lucerna, 5. patro)
   116 02, Praha 1
tel:  224 216 544
fax: 224 216 544
e-mail donorsforum@donorsforum.cz
www.donorsforum.cz

Poděkování

Vzhledem k již dlouholetému členství v Asociaci nadací a nadačních fondů při Fóru dárců máme díky pravidelnému informačnímu servisu možnost, pečlivě sledovat dění v sektoru jako takovém, vzdělávat se a rozšiřovat si povědomí o legislativních změnách a vyměňovat zkušenosti s ostatními nadacemi. Tím, že Fórum dárců dohlíží i na veškeré záležitosti spojené s etikou jednání, je pro nás výjimečným rádcem a průvodcem transparentního a řádného fungování nadací a nadačních fondů.

Dodržujeme etický kodex - ke stažení zde ve formátu PDF (60 kB)

Děkujeme!