Aktuální upozornění

Vážení návštěvníci a žadatelé,

ING Wholesale Banking Fond spravuje nově vzniklá Nadace dětem Terezy Maxové. Prosíme Vás proto, abyste se z žádostmi o nadační příspěvěk obraceli prostřednictvím tohoto odkazu přímo na pracovníky fondu www.ingwbf.cz.

Přejeme Vám úspěch ve Vaší práci pro opuštěné děti a děkujeme za Vaši dosavadní přízeň!

O fondu

Fond byl zřízen za účelem podpory vzdělávání, volnočasových a sportovních aktivit dětí umístěných v ústavní výchově a dětí vyrůstajících v náhradní rodinné péči.

Spolupráce

Ojedinělá spoluprace ING Wholesale Banking a nadace, byla založena na bázi generálního partnerství a principech transparentnosti. V roce 2005 tak vznikl ING Wholesale Banking fond Nadace Terezy Maxové.

Počáteční spolupráce obou společností byla stvrzena podpisem smlouvy pro rok 2006 na částku 3.000.000,- Kč. Grantová komise složená ze zástupců ING Wholesale Banking a NTM rozdělila danou částku během roku 2006 ve třech kolech a podpořila tak konkrétní projekty a individuální žadatele částkou až 80.000,- Kč ve prospěch dětí umístěných v dětských domovech v České republice a dětí v pěstounské péči ve věku 6 - 19 let.

ING Group dlouhodobě podporuje nemocné a opuštěné děti ve všech zemích, kde působí a proto si ING Wholesale Banking v České republice vybrala jako partnera nadaci, která se opuštěným dětem také věnuje. Tento fond byl podporován nejen managementem společnosti ING Wholesale Banking, ale i jejími zaměstnanci, kteří tvořili grantovou komisi. Ta byla složena jak ze zástupců ING Wholesale Banking, tak i naší nadace a společně vždy rozhodovali o rozdělení prostředků.

Děkujeme,
že našemu snažení dáváte konkrétní smysl!